Disneyland i halloweenpynt

Här kommer lite bilder från Disneyand från förra helgen, väldigt kul var det! Jag hängde med Elisa från Finland, här är förresten en bild på henne och dödskalleön eller vad den nu kan heta, en stor ball dödskalle i vattnet i alla fall!



Som synes på bilden så var det lite rått och regnigt den dagen, men vi hade en väldig tur med vädret för vädret var ganska lynnigt så ibland regnade det lite, ibland var det bara molnigt och ibland tittade solen fram. Vi lyckades nästan jämt omedvetet tajma in så att när det regnade befann vi oss under nått tak och när vi sedan kom ut så hade det slutat.

Det häftigaste med Disneyland är nästan alla utsmyckningsdetaljer, otroligt detaljerat och samtidigt väldigt stort och i mängder! Men vi fick också chansen att åka en hel del berg- och dalbanor, här kommer en bild på min favorit "Space Mountain". Det som syns av den är bara "uppskjutningen" i form av det enorma rykande röret på taket av den konstiga byggnaden. Resten av berg- och dalbanan går i beckmörker och man är uppochner omkring 19 gånger. Där ingår rollar och loopar i ruskigt hög fart men man vet inte riktigt vad som händer för man är helt blind i mörkret, den rekommenderas starkt! Lägg också märke till det karakteristiska folkmyllret och klungan av musseballonger till salu!




Här är favoritberg- och dalbana #2, betydligt snällare, men väldigt lång, snabb och rolig! Den lever också bra upp till namnet Berg-och dalbana.




Får också kosta på mig att lägga upp en bild på det klassiska slottet med lite balla fyrkantiga träd framför:



En annan kul grej var att vi behöver en rolig bild poserande tillsammans med en med en polis eller brandman eller liknande till ett projekt vi håller på med. Då kommer den här snubben!




Det syns på bilden hur glad jag blev!

Nåå det börjar bli läggdags men kan utlova lite bättre blogguppdatering här närmsta dagarna för vi har lov i veckan= jag kan inte hitta på lika mycket ursäkter!

Take care!






Kommentarer
Postat av: Hanna

HUR kan du ha varit på Disneyland utan att säga nå till mej om det?!

JAG ÄLSKAR JU DISNEY!!!!

De är ju fan bara elakt!

2009-10-28 @ 19:57:41
URL: http://hannaguldfisk.blogg.se/
Postat av: Freddan

Du borde skicka in den sista bilden till "Lika som bär".

2009-10-31 @ 13:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0